Kuka olen?

Olen ollut roolissa: lääkäri, tutkija, asiantuntija, johtaja, kouluttaja, kehittäjä, työnohjaaja, verkostoija

Miksi teen työtäni? Innostun uudesta ja nautin ratkaisujen etsimisestä ja kehittämisestä yhdessä. Haluan lisätä kansalaisten ja ammattilaisten mahdollisuuksia tehdä hyviä valintoja. Olen ollut mukana luomassa heidän tuekseen uusia välineitä ja toimintatapoja. Tunnen kansalaisten ja ammattilaisten haasteita käytännön ja tutkimuksen kautta.

Akateeminen ansioluetteloni löytyy Linkedin profiilistani. Olen edelleen mukana tutkimus- ja kehityshankkeissa. Systeemien arvioinnista tuoreimmat esimerkit ovat arviointiraportti erikoissairaanhoidon osaamisen johtamisesta (lataa tästä) sekä EU:n ruoka- ja turvallisuusvirastolle tehty selvitys 28 EU-maan 15 terveydenhuollon ammattiryhmän terveyden edistämisen koulutuksesta valmistui 9/20 (linkki julkaisuun tulossa.)

Terveys ja kestävyys kulkevat yhdessä ja olen mukana terveydenhuollon uudistamisessa kestävyysperiaatteiden mukaisesti ( terveydenhuollon ekologisesta jälleenrakennus). Olen mukana tuomassa terveyden edistämisen ja palvelujen näkokulman. Uusin hanke, jossa olen mukana on Kestävät neuvolat. Lisää aiheesta LSV:n sivuilta Olen mukana myös Helsingin yliopiston kestävyyskurssin suunnittelussa sekä eri kestäyyttä edistävissä verkostoissa. Päätyöni on terveydenhuollon professorin tehtävät Helsingin yliopistossa.

Autan start-up toimintaa asiantuntijana seuraavissa yrityksissä Wellness Foundy Oy ja Provention Oy mukana rakentamassa hyvinvoivia yhteisöjä sekä konsultin roolissa.

Teen työnohjausta. Olen erikoistunut lääkärien ja esimiesten työnohjaukseen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: